Sengesystem

Fra 3 år til 14 år med det samme udgangspunkt. Med Manis-h er dette nu muligt.

Vi har udviklet et simpelt byggesystem som nemt og enkelt kan udbygges og ombygges. En briks er udgangspunktet, og denne kan om- og udbygges i en uendelighed. Sengehest og gavle kan vælges med forskellige designs eller med helt specielle og unikke prints, som giver værelset individualitet. Sengetæpper, legegardiner/forhæng, store puder, små puder, sengelommer, madrasser i flotte farver og designs, som kan matches efter ønske, behov og alder, eller blot som moden skifter.

En enkel måde at forny værelset på, uden at basis delene skal skiftes - det samme grundmodul med nyt tilbehør, eller det samme værelse med nyt design.

Det hele starter med denne briks

Mulighederne er mange med senge fra Manis-h. Derfor kan du også med denne seng ombygge til en køje-, halv- eller højseng. Der er helt op til dig. 

Sengen er produceret i Danmark og er fremstillet i massiv bøg og MDF, der sikrer en holdbar seng hele livet.

Briks med sengeheste

Børn fungerer bedst, når de er veludhvilede og klar til en ny dag. Med en halvhøj seng fra Manis-h får dit barn en seng, de kan bruge igennem hele deres opvækst.

Fælles for alle halvhøje senge fra Manis-h er, at du altid kan ombygge dem, så de passer efter dit barns behov, størrelse og alder. Hvis dit barn vil føle sig som en konge eller dronning, så er denne sengeløsning en god start.

Halvhøj senge 

Børn fungerer bedst, når de er veludhvilede og klar til en ny dag. Med en halvhøj seng fra Manis-h får dit barn en seng, de kan bruge igennem hele deres opvækst.

Fælles for alle halvhøje senge fra Manis-h er, at du altid kan ombygge dem, så de passer efter dit barns behov, størrelse og alder.Hvis dit barn vil føle sig som en konge eller dronning, så er denne sengeløsning en god start. 

Højsenge 

Skab ekstra gulvplads til leg og andre møbler med højsenge fra Manis-h. Her på siden kan du finde forskellige sengekombinationer af højsenge, der passer perfekt til børneværelset.

Der kan tilføjes ekstra soveplads, sofa, skrivebord eller hvad med en højseng med rutsjebane. Eller det hele på engang.

//sIDE FOD