Inspiration til børneværelset ⎮ Rum til at vokse

Inspiration og tips til børneværelset

Find inspiration og tips til sjove og praktiske løsninger på børneværelset

Børn er i konstant udvikling, skifter mening og ændrer behov hele tiden. Et moderne børneværelse skal derfor være tilpasset det enkelte barn, hvilket vores unikke produkter giver mulighed for.

Om det skal være en simpel Børnesenge, en Halvhøje senge, Højsenge eller Køjesenge – det er helt op til dig. Med vores unikke modulopbyggede byggesystem, er det altid muligt at om- eller udbygge sengen, så barnets nuværende behov tilgodeses. Kun fantasien sætter grænser.

Det legende og lærende barn er i konstant bevægelse – det kræver plads! Derfor tilbyder vi samtidig mange smarte Opbevaring i form af reoler og kommoder, som naturligvis alle kan kombineres med vores senge.

Find mere inspiration i vores Katalog eller læs blot videre nedenfor.

Det legesyge barn

Børn har energi, og det elsker vi dem for. Med Manis-h har du muligheden for at skabe en legerum. Vores senge kan laves til sjove kombinationer med rutsjebaner, klatrevæg, boldtavle eller kridttavle. Manis-h mål er, at det skal være praktisk for forældre og sjovt for børnene. 

Med en sjov og praktisk halvhøj seng med rutsjebane får barnet sin egen legeplads på værelset. Gør det til en leg at stå ud af sengen om morgenen, når man har muligheden for at glide direkte ud. Rummet under sengen kan dannes til en hyggelig hule, eller hvis man ønsker det mere praktisk - så kan du nemt indsætte en kommode under sengen til opbevaring. 

Når barnet vokser

Vi ved godt, at rutsjebanen måske ikke bliver ved med at være lige sjov for børnene. Derfor kan du nemt fjerne den og ombygge sengen til noget andet, når behovet ændrer sig. Se blandt andet vores ombygningskit, der giver dig alt, du skal bruge, hvis du vil bygge din seng om. 

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din næste børneseng?

Design et unikt børneværelse

Vi tilbyder 21 forskellige farver, der kan vælges til alle vores produkter. Du har altid muligheden for at skabe dit eget unikke design med Manis-h. Farver indbyder til glæde og kreativitet.

Der er mange muligheder. Du kan vælge at købe sengen i en enkelt farve, eller du kan mix og match farverne på sengen, som du vil. En simpel måde at designe sengen anderledes, er ved at vælge sengehest og sengeskuffer i en anden farve end sengestellet.

Farverige tekstiler

En anden måde at give sengen noget farve på, er ved at tilføje vores tekstil serier bestående af legeforhæng, sengelommer og puder. Legeforhængen inviterer til leg. Eksempelvis kan man vælge vores forhæng med en dukke på, som man kan klæde på. Eller vores "Numbers" serie, der kan bruges til at regne forskellige regnestykke. 

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din næste børneseng? Kontakt os her. Manis-h - Erfaring siden 1972