På lager
Kun %1 tilbage

Huxie basisseng 200cm uden lamelbund

Huxie basisseng kombination i størrelse 90x200cm produceret af Manis-h.

Med denne seng kan du starte simpelt ud samtidig med, at du altid har muligheden for at ændre, hvis der er behov for det. Systemet er simpelt, så det er nemt og enkelt for alle at ombygge sengen til for eksempel en halvhøj seng eller en køjeseng og tilbage igen.

Standard farven er hvid med mulighed for sengehest og skuffer i farvene Azur mint -22, Dusty rose -25, Sunny yellow -44 or Light green -54 mod en mindre merpris på 25%.

OBS Huxie er et lukket sengesystem, og Manis-h tilbehør passer ikke til denne serie - med undtagelse af vores madrasser og sengeskuffer.

Standard: Madras størrelse 90*200 cm

Max anbefalet madrashøjde (seng med sengehest foran) 22 cm.

SKU
50000-config
Fra 1.399,00 kr.

Huxie er et lille og lukket sengesystem, hvorved Manis-h sengetilbehør kan ikke anvendes på Huxie sengeserien, dog med undtagelse af sengeskuffer og madrasser.
Vores mission med Huxie er at have en seng af høj kvalitet til lav pris. Alle senge er testet og godkendt af Teknologisk Institut og lever op til alle krav, der stilles til materialer, sikkerhed og alle krav til plads mellem huller og sider i sengen.

Med Huxie kan du ombygge sengen efter behov fx fra en enkeltseng til en stor familieseng eller en mellemhøj seng. Der er flere muligheder.

Alle Manis-h senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm, hvilket svarer til, at du står på ét ben direkte på lamelbunden, og derfor kan sengene også tage et væsentlig større tryk, når du fordeler vægten. Det betyder, at både børn og voksne kan bruge sengene. 

Standard seng 90x200 cm:
• Madrasstørrelse: 90*200c
• Ydre mål: 65*205*95 cm (H*L*B)
• Materiale: MDF og bøg.
• Kan bygges om til sofa, seng med sengehest, køjeseng, mellemhøj og familieseng.
• Kan ikke kombineres med Manis-h sengetilbehør – undtagen sengeskuffer, madrasse og små lille stiger
• Nem at rengøre med en fugtig rengøringsklud