På lager
Kun %1 tilbage

2 sengeskuffer

Tilføj disse skuffer under din seng til ekstra opbevaring af fx legetøj. Skufferne passer til vores junior-, standard- og køjesenge i længderne 160, 190 og 200 cm. Hvis du mangler en ekstra seng, kan du tilføje vores forlængelsesmadras, der passer perfekt i en af skufferne. Vores standardfarve er Snow White, som er ren og klar i udtrykket. Hvis du ønsker andre farver, har vi 22 forskellige farver mod et tillæg på 25%. Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.
SKU
10700-config
Fra 1.449,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores seng.

Junior størrelse:
2x 22x73x75 cm


Standard størrelse:
2x22x93x75 cm


Hvis du ønsker en seng og mere plads til opbevaring og højere skuffer, så se vores seng NANNA.