• Sommerferie lukket i uge 30                      
  • Der kan derfor opleves længere leveringstid i Juli             
  • For spørgsmål - ring på tlf.: 45708030

Vugge og babyseng?

V

Vugge og babyseng? 

Vugge og babysenge

 

Når familien forøges med en baby er det en kæmpe omvæltning – heldigvis en smuk og fantastisk en af slagsen. Men med den lille ny følger også behovet for babymøbler, babysenge og puslebord- eller kommode. Og selvom tiden går stærkt, skal din lille guldklump have det bedste allerede fra første sekund. Du skal derfor aldrig gå på kompromis med de møbler, du vælger til din baby.

En tryg start i vuggen

I begyndelsen har baby brug nærhed, tryghed og komfort. Vælg derfor fx en vugge, som samtidig kan bruges ved siden af din egen seng. På denne måde sikrer du både en tryg og sikker søvn for baby og dig selv. Vælg eventuelt en vugge, som siden kan bygges om, så fornøjelsen af dit nye møbel varer længere. Sørg altid for at tjekke, at vuggen opfylder de strenge krav, der er til babymøbler og husk, at pris og kvalitet hænger sammen. Vælg en producent, som fokuserer på sikkerhed og kvalitet, så både du og baby får en rolig søvn.

Fra vugge til babyseng

Når vuggen bliver for trang, er det tid til, at baby rykker i babysengen. Igen er det yderst vigtigt, at du sørger for, at producenten af den seng, du køber, har styr på de strenge krav, der er til babymøbler. Sørg for, at afstanden mellem tremmerne opfylder kravene og at den maling, der er anvendt på ingen måde kan være sundhedsskadelig for dit barn. Samtidig kan det være ideelt at vælge en seng, for tremmerne er integrerede og afrundede, så din søvn ikke bliver forstyrret af bekymringerne om, om baby kan rive en tremme løs eller slå sig på de skarpe kanter.

Gør bleskift til en leg

En baby er sød og intet mindre end fantastisk. Alligevel er det ingen hemmelighed, at man tilbringer meget tid ved puslepladsen. Det vigtigste, når du arrangerer dit pusleområde, er derfor, at det bare fungerer. Tænk derfor på at vælge en praktisk puslekommode med mulighed for opbevaring eller vælg blot en pusleplade, som du kan placere på en kommode og senere fjerne. Sørg igen for, at puslekommode er i ordentlig kvalitet, så du er sikret et sikkert og stabilt bleskift på din baby.