På lager
Kun %1 tilbage

Tor børneseng

Tor børneseng med lamelbund og sengeramme. Sengekombinationen er en god startseng til børneværelset. En basisseng, hvor ekstra tilbehør kan tilkøbes i takt med at behovene vokser og ændrer sig.

Sengen er produceret i massiv bøgetræ og MDF, hvilket sikrer livslang holdbarhed. Kanter og hjørner er bløde og afrundede. Sengen kan vælges med bøgeben og i 22 forskellige farver.

Ønsker du en større seng, kan modellen også købes i bredderne 120 og 140 cm. Denne kombination kan naturligvis også altid udvides til vores brede modeller, hvis du ønsker en 90 cm seng fra start.

Børnesengen er produceret i Danmark, og er af rigtig god kvalitet og flot dansk design.

SÅDAN GØR DU:

Ønsker du at designe din egen seng i andre størrelser eller med tilbehør, så klik på "Design din seng her", så kommer du ind i vores konfigurator, hvor du kan tilpasse din seng efter dine ønsker.

Ønsker du sengen i størrelsen 90*160 cm 90*200 cm og en af vores 22 farver, kan du blot klikke på knappen "Tilføj til kurv", så kan vælge farve og størrelse.

SKU
Tor-config
Fra 3.047,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er udført i højkvalitets, kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langtidsholdbarheden af alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.

Junior 90x160 cm:
• Madras mål: 90x160 cm

• Udvendige mål: 70x170x99 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.

Standard 90x200 cm:
• Madras mål: 90x200 cm

• Udvendige mål: 70x210x99 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.