På lager
Kun %1 tilbage

Tag og sider til Medusa seng (160 cm)

Tag og sider til Medusa-husseng.

Vend sengen på hovedet. Indsæt en lamelbund og en seng og lav Medusa-hussengen.

Senere kan du vende sengen tilbage til normal, så kan den bruges som standard seng.

OBS. Du skal også købe seng og lamelbund for at lave Medusa-sengen. Dette er kun taget og siderne.

SKU
15960-config
Fra 3.199,00 kr.
Delbetaling
155 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.199 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 155 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.699 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,33%. Der er fortrydelsesret.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet.

Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed. Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng.

Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb. Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade.

Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier. Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Dimensioner:

• Madras mål: 90x160cm

• Udvendige mål: 38x160 (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.