På lager
Kun %1 tilbage

Sofamodul

Udtrækssofa

Denne udtrækssofa kan indsættes under en høj seng. Gør det nemt at skabe en hyggekrog under sengen, som også kan bruges som ekstra seng, hvis det er nødvendigt. Udtrækssofa og madras kan trækkes ud, så sofaen bliver 180 cm lang.

Vælg mellem vores 22 smukke farver.

Madras medfølger ikke - HUSK at købe madras.

SKU
10710-config
Fra 1.499,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet.

Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed. Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.