• Sommerferie lukket i uge 30                      
  • Der kan derfor opleves længere leveringstid i Juli             
  • For spørgsmål - ring på tlf.: 45708030

Skriveborde til børn

S

Mere end bare et skrivebord...

Skriveborde

Glem ikke skrivebordet

Vi fokuserer ofte på at købe den helt rigtige seng til vores barn – og hvor er det også vigtigt! Men husker vi egentlig også de andre møbler på børneværelset?

Jo ældre barnet bliver, jo flere timer vil det tilbringe på sit værelse. Og måske ændrer barnets behov sig fra leg til fordybelse, kreativ udfoldelse og lektielæsning. Tænk derfor over, at ikke bare sengen, men også skrivebordet passer til barnet. Vælg et skrivebord med mulighed for opbevaring, så tingene på én og samme tid kan pakkes væk og alligevel være lige ved hånden.

Sørg for, at producenten af skrivebordet har fokus på og viden om barnets ergonomi, og at bordet er stabilt og i høj kvalitet. Overvej eventuelt også at vælge et skrivebord, som kan indstilles i højden, så det følger barnet (eller sågar den voksne) i mange år.

Skrivebord på trods af pladsmangel

Er pladsen på børneværelset trang, vil det i mange tilfælde være skrivebordet, der undlades – for seng og tøjskab skal der jo være plads til. I dag tilbydes dog mange smarte løsninger, fx i form af udtræksskriveborde eller skriveplader, som kan monteres under højsenge. Så hvis du alligevel vælger en smart højseng, bør du ikke undlade skrivebordet – skab i stedet et lille privat hjemmekontor til dit barn. Tænk også på at vælge et skrivebord, som enten indeholder opbevaringsmuligheder eller hvor der er mulighed for at montere enten kommode, skuffer eller hylder – igen en optimal udnyttelse af et børneværelse.