På lager
Kun %1 tilbage

Skriveplade til højseng

Skriveplade til højseng

Denne skriveplade passer til vores højseng. Skab et rum under sengen. Her har barnet mulighed for at være kreativ eller lave lektier. Det kan monteres i begge side, så du kan nemt lave dit eget udtræk af sengen. Ligeså vel som skrivebordet kan vælges i forskellige farver, hvis det er ønsket.

Denne skriveplade passer kun til vores Manis-h senge. Du kan se udvalget af højsenge her. 
Har du i forvejen en højseng og ønsker at tilkøbe skrivepladen, kommer alt du skal bruge for at montere pladen i denne pakke. 

SKU
10750-config
Fra 899,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet.

Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed. Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.


Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Skrivepladen passer til vores Manis-h Højsenge. 

Mål: 91 * 103 cm

Vi tilbyder 22 forskellige farver. Ovenfor kan du frit vælge mellem den farve, du ønsker.

Hos Manis-h ønsker vi at tilbyde et bredt udvalg af tilbehør til vores senge, der bidrager til børnenes leg og kreativitet. Endvidere ønsker vi at sælge produkter, der kan bruges til vores eksisterende produkter for at mindske forbrugsspild. Det gør vi, da vi mener, at det er vigtigt at bidrage til at blive en mere bæredygtig verden. Et barns værelse er et rum i konstant udvikling. Derfor er der rum til at vokse med næsten alle vores produkter.

Her på siden kan du finde inspiration og guides til, hvordan du kan bruge Manis-h hjemme hos dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.