Dansk producent af børnemøbler ⎮ Siden 1972

Lidt om Manis-h

Introduktion
Manis-h A/S er en dansk virksomhed, der producerer møbler til børneværelset fra baby til teenager. Langt størstedelen af vores varer bliver udviklet, designet og produceret på vores fabrik i Juelsminde, Danmark.

Vi har mere end 40 års erfaring på markedet. En erfaring vi designer og udvikler møbler ud fra. Ligeledes ved vi fra vores egne børn, hvilke udfordringer og behov, der kommer igennem årerne. Vi ved, at når de små prinser og prinsesser vokser sig store, kan der opstå nye ønsker til værelsets udseende og det behov, det skal opfylde. Manis-h tilbyder en bred vifte af produkter, der kommer i et tidløst design.
Dermed sikrer vi, at sengen ud fra udseende, kan holde i mange år.


Møbler med omtanke
Hos Manis-h tager vi del i tankegangen om, at vi skal passe på vores planet. Tanken bag vores unikke modulære system er, at man altid kan genbruge sine produkter og dermed ikke skal købe nyt hver gang. Du kan læse mere om vores grønne tankegang her.

Det er vigtigt for os, at vores produkter ikke gør skade på hverken miljøet eller børnene. Vi maler derfor alle vores møbler i en vandbaseret maling, der er uden stærke og farlige kemikalier.
Produkterne er lavet i MDF og massivt bøgetræ, der sikrer holdbarheden og giver møblerne en lang levetid.

Manis-h har et bredt forhandlernet både in-store og online. Vi selv, sælger kun igennem vores online webshop. Ved aftale åbner vi op for vores eget showroom, så man kan få muligheden for at komme og se vores produkter, hvis ønsket. 

Kerneværdier

  • Kvalitet
    Vores produkter bliver produceret og udviklet i Danmark. Med stort fokus på det rette materiale, der sikrer, at kvaliteten er i top sammen med børnenes sikkerhed.
  • Fleksibilitet
    Vores modulære system giver vores kunder en fleksibilitet igennem årerne. Der kan tilpasses efter de forskellige behov, der kan komme igennem årerne. Ligeledes udvikler vi et passende tilbehørssortiment, der nemt kan tilføjes til de fleste af vores senge.
  • Erfaring
    Manis-h har erfaring siden 1972. Det giver os et dybt kendsskab til vores målgruppe såvel som produkter og materialer. Vi tager vores erfaring med i alt, hvad vi udvikler her hos Manis-h.

Historien bag navnet
Som en familieejet virksomhed, har vi taget vores familie med i navnet. Børnene og bedstefar har lagt forbogstaver til Manis-h.

Mathilde, August, Nicolai, Ingeborg og Sylvester, og til sidst – Henning.

CSR-people 24-mærke


Hos Manis-h har vi modtaget Jobtaskforcens CSRpeople-mærke. Vi modtog prisen fordi vi har bidraget til at skabe et rummeligt arbejdsmarked med plads til alle. Det betyder, at vi er med til at gå forrest ved blandt andet at 1) udvise et socialt ansvar over for ledige på kanten af arbejdsmarkedet, 2) sikre trivsel for alle vores medarbejdere og 3) gøre en indsats over for unge, der har brug for en håndsrækning for at finde retning.

 

Vi har har fx tilbudt jobs og praktikpladser, hvor mennesker kan udvikle sig og blive afklarede i forhold til kompetencer og ressourcer.