Nanna børneseng med høje skuffer

Nanna sengekombinationen er lavet til dig, der har brug for masser af opbevaringsrum. Skufferne er store og er gode til at skjule rodet på børneværelset.

Forskellen på en 160 cm og 200 cm seng er, at sengen på 200 cm har en ekstra skuffe til at udfylde den ekstra plads under sengen.
120*200cm seng har skuffer i samme størrelse som 90*200cm seng.

Sengen kan vælges med bøgeben og i 21 forskellige farver.

Når du trykker på knappen "Design din seng her", kommer du ind i vores konfigurator, hvor du kan tilpasse din seng efter dine ønsker. Her kan du vælge farver, størrelse og tilbehør. Men hvis du bare ønsker sengen i standardfarve og størrelse, behøver du ikke at foretage yderligere ændringer. Du kan blot klikke på knappen "Tilføj til kurv" efter at være kommet ind i konfiguratoren.

SKU
Nanna-config
5.046,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er udført i højkvalitets, kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langtidsholdbarheden af alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.

 

Junior 90x160 cm:
• Madras mål: 90x160 cm

• Udvendige mål: 70x170x99 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.

Standard 90x200 cm:
• Madras mål: 90x200 cm

• Udvendige mål: 70x210x99 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.