På lager
Kun %1 tilbage

Luna udtræksseng med skuffer

Luna er en børneseng med lamelbund, sengeramme, skuffer og udtræksseng.

Det er den perfekte seng til børneværelset, hvor der ofte er overnattende eller søskende, der deler børneværelset. Og hvis du har meget legetøj i rummet, kan du gemme det under sengen i skufferne. Den perfekte seng, hvis du vil have en masse smarte funktioner.

Som alle vores produkter - tilbyder vi 22 forskellige farver.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.

SÅDAN GØR DU:

Ønsker du at designe din egen seng i andre størrelser eller med tilbehør, så klik på "Design din seng her", så kommer du ind i vores konfigurator, hvor du kan tilpasse din seng efter dine ønsker.

Ønsker du sengen i størrelsen 90*160 cm 90*200 cm og en af vores 22 farver, kan du blot klikke på knappen "Tilføj til kurv", så kan vælge farve og størrelse.

SKU
Luna-config
Fra 6.195,00 kr.
Delbetaling
181 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.195 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 181 kr. Samlede kreditomk. 2.470 kr. Samlet tilbagebetaling 8.665 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,02%. Der er fortrydelsesret.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er udført i højkvalitets, kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langtidsholdbarheden af alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.

Liv er af børneseng med lamelbund, sengeramme og udtræksseng.

Det er den perfekte seng til børneværelset, hvor der ofte er overnattende eller søskende, der deler børneværelset.

Som alle vores produkter - tilbyder vi 22 forskellige farver.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.

Standard 90x200 cm:
• Madras mål: 90x200 cm

• Udvendige mål: 70x210x99 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF og bøg.