På lager
Kun %1 tilbage

Luksusmadras med Visco

12 cm høj madras, som er en kombination af 8 cm skum og 4 cm temperaturregulerende visco skum. Den temperatur­regulerende visco skum følger naturligt kroppens kurver, dvs. kroppen støttes altid, hvor behovet er – uanset hvor kroppen placeres på madrassen, og hvilken kropsvægt, der belaster madrassen. Madrassen anbefales derfor til alle
uanset vægt og størrelse.

SKU
14700-config
Fra 2.499,00 kr.

Dimensioner:

90x160x12 cm

140x190x12 cm

90x200x12 cm

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Specifikationer
ColorAnthracite - 2
//sIDE FOD