Made in Denmark

Introduktion
Manis-h A/S er en dansk virksomhed, der producerer møbler til børneværelset fra baby til teenager. Langt størstedelen af vores varer bliver udviklet, designet og produceret på vores fabrik i Juelsminde, Danmark.
Vi har mere end 40 års erfaring på markedet. En erfaring vi designer og udvikler møbler ud fra. Ligeledes ved vi fra vores egne børn, hvilke udfordringer og behov, der kommer igennem årerne. Vi ved, at når de små prinser og prinsesser vokser sig store, kan der opstå nye ønsker til værelsets udseende og det behov, det skal opfylde. Manis-h tilbyder en bred vifte af produkter, der kommer i et tidløst design.
Dermed sikrer vi, at sengen ud fra udseende, kan holde i mange år.

Møbler med omtanke
Hos Manis-h tager vi del i tankegangen om, at vi skal passe på vores planet. Tanken bag vores unikke modulære system er, at man altid kan genbruge sine produkter og dermed ikke skal købe nyt hver gang.

Det er vigtigt for os, at vores produkter ikke gør skade på hverken miljøet eller børnene. Vi maler derfor alle vores møbler i en vandbaseret maling, der er uden stærke og farlige kemikalier.
Produkterne er lavet i MDF og massivt bøgetræ, der sikrer holdbarheden og giver møblerne en lang levetid.

Manis-h har et bredt forhandlernet både in-store og online. Vi selv, sælger kun igennem vores online webshop. Ved aftale åbner vi op for vores eget showroom, så man kan få muligheden for at komme og se vores produkter, hvis ønsket.