Fri fragt indtil vinterferien - Brug koden: FREE-DK

Koncept

K
Erfaring, tillid og nærhed Hos Manis-h yder vi en personlig og erfaringsrig rådgivning, som smitter af på produktionen. Vi har udviklet og produceret børnemøbler siden 1972, hvilket har givet os et stærk og bredt kendskab til produktet, behovet og kravene. Vi bekymrer os om hvert eneste emne, fra start til slut. Kort sagt: mulighederne er mange, fleksibiliteten nærmest ubegrænset og produktkendskabet er stort.
Made in Denmark Vore varer bliver udviklet, designet og produceret i Danmark - langt størstedelen på egen fabrik, hvor hvert et emne bliver tæt fulgt igennem produktionen. Udviklingen sker i tætsamarbejde med eksperter og børn, hvor produktet løbende bliver testet og afprøvet i dagligdagen for at få den ”virkelige” effekt og holdbarhed af produktet og ikke mindst børnenes mening, som må siges at være vigtig.
Sikkerhedstestet Sengene er udviklet, testet og godkendt efter de strengeste europæiske normer. Da leg er en stor del af børnenes hverdag, er det vigtig, at produktet er sikkert og kan holde til daglig brug, leg og slid. Test og godkendelse bliver udført hos TÜV i Tyskland og FCBA i frankrig.
1. Kl. kvalitet Skal sikkerheden være i top, skal kvaliteten naturligvis også. Sengene er udført i massivt træ uden knaster kombineret med sengesider og gavle i kraftig og solid MDF. Malingen er vandbaseret og indeholder derfor ikke stærke og farlige kemikalier, som kan gøre skade på dit barn. Overflader testes og godkendes ligesom resten af sengen efter de strengeste europæiske standarder.
5 års supplerings garanti Vi tilbyder 5 års suppleringsgaranti på sengesystemdelene (standard dele). Det vil sige, du kan tilkøbe ombygningsdele til din briks, halvhøjeseng, etageseng, og højseng i minimum 5 år efter dit første køb.
10 års produkt garanti Vi tilbyder 10 års produktgaranti på fabrikationsfejl. Det er din garanti for, at produktet lever op til vore kvalitetskrav. Daglig brug og slitage er dog ikke reklamationsberettiget.