På lager
Kun %1 tilbage

Kommode med to skuffer

Det er ikke kun vores senge, der kan bygges op og ned, men også vores opbevaringsmuligheder. Vores kommoder og hylder er designet i et system, så du kan lægge dem ved siden af eller oven på hinanden, og alt stadig passer.

Vores lave kommode har masser af opbevaringsplads. Den kan kombineres med alle vores garderobeløsninger.
Byg en større kommode – eller sæt dem ved siden af hinanden. Der er masser af muligheder med denne kommode.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget lagerplads du har brug for eller måske har dine behov ændret sig gennem årene - du kan altid tilføje mere til dette system. Det er et modulært system ligesom vores senge.

Kan bruges seperat. Og for et mere retro look kan du tilføje bøgeben.

35x70x52 cm

Vores standardfarve er Snow white, som er ren og klar i udtrykket. Hvis du ønsker andre farver, har vi op til 21 forskellige farver mod et tillæg på 25%.

SKU
10840-config
Fra 1.799,00 kr.

Definer dine behov med vores sengesystem. Ligesom vores senge kan du tilpasse eller udvide vores garderobeskabe, så de passer perfekt til dine behov. Alle garderobeskabe, hylder og kommoder er nemme at samle med massive bøgelister. Du kan vælge ved at bestille dem helmalede eller i naturen. Selvom det er nemt, er det stadig meget stabilt.

Ligesom listerne - alle skuffer i garderobeskabe og kommoder er lavet af massivt træ. Ekstra høje skuffesider sikrer plads til meget opbevaring, uden at ting falder ud af siderne.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller møbler til børn. Vores mission er at producere holdbare møbler - som kan genbruges gennem dine børns opvækst. Det sikrer vi gennem vores fokus på kvalitet, fleksibilitet og et tidløst design. Også vores unikke modulære system til både vores senge og systemopbevaring giver dig mulighed for at have "Room to Grow".

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle møbler fra Manis-h følger de europæiske krav og standarder, hvilket sikrer dit barns sikkerhed.
Mere om denne kildetekstDer skal angives en kildetekst for at få yderligere oplysninger om oversættelsen