• Høj service og kvalitet
  • Hurtig levering 
  • Fast lav fragt

Inspiration til værelset

I

Inspiration og tips til børneværelset

Find inspiration og tips til sjove og praktiske løsninger på børneværelset

Børn er i konstant udvikling, skifter mening og ændrer behov hele tiden. Et moderne børneværelse skal derfor være tilpasset det enkelte barn, hvilket vores unikke produkter giver mulighed for.

Om det skal være en simpel børneseng, en halvhøj seng, høj- eller køjeseng – det er helt op til dig. Med vores unikke modulopbyggede byggesystem, er det altid muligt at om- eller udbygge sengen, så barnets nuværende behov tilgodeses. Kun fantasien sætter grænser.

Det legende og lærende barn er i konstant bevægelse – det kræver plads! Derfor tilbyder vi samtidig mange smarte opbevaringsløsninger i form af reoler og kommoder, som naturligvis alle kan kombineres med vores senge. 

Find mere inspiration i vores katalog eller læs blot videre nedenfor.

Det legesyge barn

Børn har energi, og det elsker vi dem for. Så hvad er bedre end en seng, hvor søvn, leg og læring kan kombineres? For som vi siger: ”Leg giver trætte børn!”

Med en sjov og praktisk halvhøj seng med rutsjebane får barnet sin helt egen legekrog på værelset. Det giver barnet et ejerskab over værelset, og samtidig behøver alt rodet ikke være i stuen.

Med denne løsning er der nemlig også rig mulighed for opbevaring. Se blot vores store udvalg af smarte reoler og kommoder, som er tilpasset vores modulopbyggede senge. Og ønsker du at gøre sengen endnu mere personlig, så se blot vores udvalg af specielle sengeheste, forhæng eller sengelommer til opbevaring.

Vær opmærksom på pladsen, når du bestiller en seng med rutsjebane til værelset. Den fylder på alle leder og kanter. Men husk – med vores smarte opbevaringsløsninger og mulighed for skrivebord eller sofa under sengen er det det eneste møbel, du behøver på børneværelset.

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din næste børneseng? Kontakt os her. 

Manis-h - Erfaring siden 1972 

Sæt dit eget præg på børneværelset

Ønsker du at skabe et smukt og unikt børneværelse, er vores smarte løsninger lige noget for dig.

En flot farve skaber en hyggelig stemning på værelset. Derfor tilbyder vi både børnesenge, halvhøje senge, højsenge og køjesenge i moderne og personlige farver. Lad dig blot inspirere af vores flotte billeder med smarte og farverige løsninger. Vi har 20 moderne og børnevenlige farver at vælge imellem. Se vores flotte farver lige her. 

Ønsker du ikke, at hele sengen er farvet? Se blot vores store udvalg af forhæng, farvede skuffer, sengelommer, sengetæpper og puder.   

Eller kig på vores børneseng med farvede skuffer, hvor du har mulighed for, at sætte dit helt eget præg. 

Har du spørgsmål eller specielle ønsker til din næste børneseng? Kontakt os her.

Manis-h - Erfaring siden 1972

 

Tips og gode råd

I takt med at barnet vokser, ændres dets behov. Husk derfor at købe klogt, så dine børnemøbler kan følge med.

Børn har energi, og det elsker vi dem for! Engang imellem kan det hele dog gå så stærkt, at det medfører ulykker og skader hos barnet. Skrammer er en del af livet, men risikoen formindskes ved at tage nogle simple forholdsregler, når man køber senge og børnemøbler.

Når du køber børnemøbler, skal du derfor altid være opmærksom på:


Pris og kvalitet
Prisen er ofte vigtig for mange mennesker, når de køber ind. Alligevel skal man dog altid passe på ikke at lade sig lokke og blive snydt af alt for billige priser. Sørg for, at den seng eller det møbel, du køber, altid er testet og godkendt ud fra de strenge europæiske krav og standarder. På den måde er du sikker på, at sikkerheden og kvaliteten er i orden, og at det ikke resulterer i uheldige ulykker, fordi en sengehest ikke er høj nok eller afstanden mellem tremmerne i tremmesengen er for stor.

 - Ønsker du at se halvhøje senge, som er testet og godkendt, kan du klikke her.

- Vil du gerne kigge på en højseng, hvor der også er utrolig strenge krav, som netop er testet og godkendt,  kan du se dem lige her. 


Børnemøbler med barnet i fokus
Børn elsker at lege og tumle rundt, så møblerne skal være lavet til det. Møblerne skal derfor være børnevenlige med runde kanter, være stabile og – hvis malet – malet med en maling som ikke er sundhedsskadelig for barnet.


Smarte opbevaringsløsninger - Plads til leg
Vær altid opmærksom på pladsen, når du indretter et børneværelse. Børn har brug for gulvplads til leg, sjov og fantasi, og det kan derfor ofte være en fordel at indrette med halvhøje eller højsenge, som skaber plads under sengen. Alternativt kan det være en fordel at vælge en seng med mulighed for opbevaring, så pladsen på værelset udnyttes optimalt. På den måde sikrer du barnet plads til udfoldelse!


Lys er liv
Hvis det er muligt, bør du altid sørge for et godt lysindfald på børneværelset. Vær derfor opmærksom på, hvordan du placerer seng og møbler, så du sikrer et godt lysindfald. Sæt skrivebordet ved vinduet, og træk sengen godt til side. På denne måde udnytter du det naturlige lysindfald optimalt – det skaber glade børn.


Farver skaber fantasi
Farver er flotte, seje, skønne, skøre og giver ethvert værelse liv. Børn elsker farver – og husk – det er jo netop dit barn, der skal opholde sig på værelset. Hvis man stadig ønsker at skabe et relativt neutralt udtryk, kan man med fordel blot vælge enkelte farvede elementer på værelset. Vælg for eksempel en seng i en moderne farve, en seng med farvede skuffer eller en farverig og anderledes sengehest – kun BARNETS fantasi sætter grænser.


Et smart byggesystem - Den langsigtede løsning
Børn er i konstant udvikling, og netop derfor ændres dets behov konstant. Sørg derfor for at tænke langsigtet, når du vælger møbler til børneværelset. Du kan med fordel vælge senge og møbler, som løbende kan ombygges – Eksempelvis fra lav børneseng til halvhøj seng, videre til højseng, måske endda køjeseng – for hele tiden at kunne vende tilbage, hvis dette behov opstår. Undersøg altid, hvor mange muligheder det enkelte møbel giver dig og dit barn på den lange bane.