• Høj service og kvalitet
  • Afsendelse indenfor 2-5 hverdage 
  • Fast lav fragt

Hvilken børneseng skal du vælge?

H

Hvilken børneseng skal du vælge? 

Hvilken seng skal jeg vælge?

Køb en børneseng med fremtidsmuligheder

Børn er i konstant udvikling, og netop derfor ændres dets behov konstant. Sørg derfor for at tænke langsigtet, når du vælger møbler, men især børnesenge til børneværelset. Du kan med fordel vælge senge og møbler, som løbende kan ombygges – Eksempelvis fra lav børneseng til halvhøj seng, videre til højseng, måske endda køjeseng – for hele tiden at kunne vende tilbage, hvis dette behov opstår. Undersøg altid, hvor mange muligheder det enkelte møbel giver dig og dit barn på den lange bane.

Klik her og se alle vores børnesenge, hvor du trygt kan vælge mellem alle vores flotte børnesenge, da alle er testet og godkendt og du har med vores unikke modulopbygget system hele tiden har muligheden for at ud- eller ombygge din seng i forhold til barnets behov.

En børneseng kan også være praktisk

Børnesengen behøver ikke kun være en seng, som blot tager en masse gulvplads, på det i forvejen alt for lille værelse. Mange senge i dag tilbyder også gode opbevaringsløsninger i form af skuffer, kommoder eller smarte sengehylde, som passer til børnesengen.

I takt med barnet vokser, kommer der også mere legetøj, måske skal der også være plads til et skrivebord eller et skab. Det kan derfor være en praktisk løsning af bygge op, i stedet for ud. Derfor kan man med fordel vælge en halvhøj seng, hvor pladsen under kan bruges til opbevaring, men også som en hyggelig hule, hvor gulvpladsen under sengen derfor også kan bruges til leg. 

Strenge regler for børnesenge over 1 m

Kommer du til det punkt, hvor barnet bare VIL have en halvhøj eller højseng, hvilket man jo godt forstår, da det er en rigtig god seng, men også lidt sej, fordi man kan sove højt og samtidig har muligheden for at bygge en sej hule under sengen.

Men, husk når du kigger på høje senge, altid at sikre dig, at de er testet, og især også godkendt. For senge i højden øger også risikoen for ulykker, hvilket alle godkendte senge har taget højde for, så risikioen i hvert fald er så lille, at man ikke behøver bekymre sig. Så snart liggehøjden kommer over 1 meter, skal man nemlig være opmærksom på kvalitet/materialer, afstande, men også at ingenting stikker ud, som kan betyde at forskellige ting kan hænge fast.

Alt dette er som skrevet noget, som alle godkendte senge er blevet testet for, så du trygt kan vælge den seng, du mener er perfekt til dine og dit barns behov.

Vi håber dette korte blogindlæg, har gjort dig lidt klogere på jagten efter den helt rigtige børneseng :)