• Indret børneværelset med møbler fra Manis-h                   
  • Bæredygtige & Sikkerhedsgodkendt                           
  • Stort farvesortiment

Hvilken børneseng skal du vælge?

H

Hvordan vælger man den rigtige børneseng? 

Hvilken seng skal jeg vælge?


Køb en børneseng med fremtidsmuligheder

Det kommer ikke som nogen overraskelse, og så alligevel - børn vokser. Og nogle vokser bare så hurtigt, så man kan blive helt forpustet og få sved på panden. Derfor er det altid en god idé at tænke langsigtet. Det er bare ikke alle situationer, der gør det lige nemt. Men det skal være nemt, når det kommer til forskellige valg til børneværelset. Der er så mange andre situationer med børn, der ikke er nemt. Så vores mission er, at det skal være nemt og overskueligt for forældre at indrette børneværelset.

Når du vælger en seng til dit barn, så kan det godt betale sig at sætte sig ind, hvilke muligheder de forskellige senge på markedet, giver Jer. Det kan være, at lillebror og storesøster deler værelse i øjeblikket, men fremtiden byder på noget andet, og derfor er det ikke en evighedsløsning, der skal laves på nuværende tidspunkt. Her kan det være smart, hvis køjesengen kan bygges om til to enkeltsenge. Blot et eksempel. Det kunne også være, at dit barn starter med en junior seng, hvor det så er smart, at den kan bygges større til fremtiden. Eller man købte den seje halvhøje seng med alt ekstra udstyr, men så blev sønnen teenager, og pludselig er det ikke nice at have alverdens specielle funktioner på ens seng. Han ønsker sig derimod bare en helt almindelig basis seng.

En seng fra Manis-h kan imødekomme alle de forskellige udfordringer, du vil kunne møde undervejs i dit valg af børneseng. Vores børnesenge kan sagtens udvikle sig til "voksen"-senge. Det handler bare om, hvordan man vælger den. Det er ikke altid, man tænker 10 år frem, når man sidder og indretter børneværelset - men så er det fedt, at sengen har gjort det for dig. Manis-h designer alle deres senge i et tidløst design. Netop fordi det sikrer, at man ikke bliver træt af sengens design. Derfor fokuserer vi på rene linjer, der er flotte på et værelse til en 3 årig såvel som 12 årig. 

Du kan se vores fulde sortiment af børnesenge her.


En børneseng skal være praktisk

Næsten alle senge fra Manis-h har det tilfælles, at der er et utal af muligheder, der kan tilføjes. Ligesom sengene kan bygges om, så er det også ret praktisk, at der kan tilføjes løsninger hen af vejen, som behovet opstår. 

Vore sortiment indeholder udtrækssenge, forskellige størrelse skuffer, garderobeløsninger der kan være under sengen, skrivebordsplader der kan monteres under en højseng. Og selvfølgelig - det at du kan ombygge sengen efter behov, er egentlig det mest praktiske element til at starte på. 

Et børneværelse byder tit på en masse udfordringer, når det kommer til at opbevare tonsvis af legetøj, bamser, små nips osv. For så derefter også skal have plads til en overnattende gæst. Hvad enten det er familie eller en forældre plads til de børn, der skal lære at sove alene. Hos os, kan du få en seng, hvor du både har plads til en ekstra sovende gæst og have sengeskuffer. Manis-h prøver hele tiden at imødekomme flere behov på engang. Det er kun dig, der sætter grænsen. 

Det praktiske aspekt kommer, når du har købt en løsning til børneværelset, du igennem årerne finder ud af, hvor fleksibelt og tilpasseligt det er til dit behov. Vi har erfaret os, at mange tit står over for lignende udfordringer, men de skal kunne tilpasses på forskellige vis. Derfor er fleksibiltet vores hovedelemenet.

Se vores udvalg af sengetilbehør her. Mangler du inspiration til indretning, kan du finde mere her på vores Instagram profil