På lager
Kun %1 tilbage

Huxie bogkasse

Huxie bogkasse. Disse bogkasser, der er designet specielt til at kunne sættes på din Huxie-seng, og er perfekt opbevaringsløsning til fx bøger, bamser eller andre ting, man har brug for at have tæt på om natten.

Fås i fem flotte farver - White, Azur Mint, Dusty Rose, Sunny Yellow og Light Green.

SKU
50015-config
Fra 449,00 kr.

Størrelse:

68,5 cm * 20 cm * 20,5 cm

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere bæredygtige møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler overholder de europæiske krav og standarder, der garanterer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langtidsholdbarhed af alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

//sIDE FOD