På lager
Kun %1 tilbage

Huxie basis seng 160cm uden lamelbund

Huxie basisseng kombination i størrelse 70x160cm produceret af Manis-h.

Med denne seng kan du starte simpelt ud samtidig med, at du altid har muligheden for at ændre efter beho. Systemet er simpelt, så det er nemt for alle at ombygge sengen til for eksempel en halvhøj seng eller en køjeseng og tilbage igen.

Standard farven er hvid med mulighed for forreste sengehest og skuffer i farvene Azur mint -22, Dusty rose -25, Sunny yellow -44 or Light green -54 mod en mindre merpris på 25%.

OBS Huxie er et lukket sengesystem, og Manis-h tilbehør passer ikke til denne serie - med undtagelse af vores madrasser og sengeskuffer.

Junior 50060: Madras størrelse 70*160 cm

Max anbefalet madrashøjde (seng med sengehest foran) 22 cm.

SKU
50060-config
Fra 1.195,00 kr.

Huxie er et mindre sengesystem produceret af danske Manis-h. Huxie er et kvalitets sengesystem til en skarp pris. Alle senge er testet og godkendt hos Dansk Teknologisk Institut og dækker derfor alle krav indenfor materialer, sikkerhed og afstande.

Huxie er et individuelt sengesystem og derfor passer vores Manis-h tilbehør ikke til sengene. Med undtagelse af vores sengeskuffer og maddrasser, der sagtens kan bruges til denne sengeserie. 

Alle de bærende dele i Huxie er lavet af massiv bøgetræ, mens alle sengesider er i kraftig MDF. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Belastning: Alle vores senge, er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm, hvilket svarer til, at du står på ét ben direkte på lamelbunden, og derfor kan sengene også tage et væsentlig større tryk, når du fordeler vægten. Det betyder, at både børn og voksne kan benytte sengene. 

Junior: 70x160 cm:
• Madrasmål: 70*160cm
• Udvendige mål: 37*165*75 cm (H*L*B) 
• Materiale: MDF og bøg.
• Kan ud- eller ombygges
• Manis-h tilbehør passer ikke til denne serie (kun skuffer og madrasser)