På lager
Kun %1 tilbage

Stige og 85 cm ben til højseng (90 cm)

Hvis du skal bygge din børneseng om til en højseng eller en halvhøj seng, skal du bruge denne stige inklusive ben.


Både stige og ben er inkluderet i pakken.

SKU
10200-config
Fra 2.099,00 kr.
Delbetaling
109 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.099 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 109 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 2.599 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,64%. Der er fortrydelsesret.

Stige og 85 cm ben til højseng

90 cm

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller møbler til børneværelset. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed. Og de er også sikkerhedsgodkendt af Teknologisk Institut.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dit barn mulighed for at vokse med sengen. Du kan altid bygge sengen op og ned, som du ønsker - kun ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.