På lager
Kun %1 tilbage

Bomuldslagnen af høj kvalitet

Sengetøj i 100 % bomuld og elastikker i alle conorer, så det er nemt at sætte på madrassen og glider rundt. Lagner i bedste kvalitet og 4 farver at vælge imellem.

Den kommer i 4 forskellige farver. Det lille lag passer til vores 90x200 cm og det store lag passer til vores 90x190 cm og 90x200 cm.

SKU
14520-config
Fra 349,00 kr.

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Specifikationer
ColorSnow white - 11
//sIDE FOD