• Sommerferie lukket i uge 30                      
  • Der kan derfor opleves længere leveringstid i Juli             
  • For spørgsmål - ring på tlf.: 45708030

Hvornår kan barnet sove i høje senge?

H

Hvornår kan barnet sove i en halvhøj- eller højseng?

Halvhøje og højsenge

En halvhøj seng, også kaldet legesengen

En halvhøj seng kan for mange være den helt perfekte løsning, da man med netop den har så mange muligheder og kan dække flere behov – både for børn og voksne. Til barnet har man muligheden for at lave en hyggelig hule med smart afdæmpet lys under sengen for at skabe den helt rigtige stemning. Udover det kan man også få en rutsjebane eller klatrevæg på, og når barnet vokser, er der også mulighed for et udtræksskrivebord.

Nu troede du sikkert, vi havde glemt dig… Men bare rolig – en halvhøj seng er ikke kun en legeseng, men også en utrolig smart løsning, hvis pladsen er trang, og du ønsker ekstra plads til opbevaring. Det kan derfor være smart at bygge ”op” i stedet for ”ud”. Der er i dag utrolig mange løsninger med halvhøje senge i 1000 forskellige designs, men noget mange har til fælles er, at de har kommode og skabe, som passer til.

Men husk, så snart en seng kommer over 1 meter, altså en halvhøj seng er der strenge regler i forhold til kvalitet, afstande, men især og at der ingenting "stikker ud" fra sengen. Sørg derfor altid for, at de senge du kigger på er testet og godkendt, hvilket også er noget vi går utrolig meget op i og derfor er alle vores halvhøje senge også testet og godkendt 2 gange med en score på 100 %. Du kan derfor trygt handle hos os og finde din halvhøje seng lige her. 

Vi anbefaler den halvhøje seng til børn fra 4-5 år - Et godt tip, hvis barnet i starten ikke er tryg ved at sove i højden, kan man i starten smide madrassen under og lave en hyggelig hule, så barnet stille og rolig bliver tryg ved sengen og efter kort tid vil elske at sove oppe i den. 

Højsengen – Når pladsen er trang eller barnet ønsker at sove højt

Inden vi overhovedet kommer i gang her, er vi nødt til at sige, at når man køber en højseng, skal man altid være opmærksom på kvaliteten og ikke prisen. Du skal altid sikre dig, at sengen er testet og godkendt, så du er sikret en tryg base til dit barn.

Når det kan krydses af, kan du trygt gå på udkig efter den perfekte højseng, for ligesom den halvhøje seng er højsengen også en utrolig smart løsning, da du her også har gode opbevaringsmuligheder i form af skab eller hylder under sengen. Du kan samtidig have plads til skriveplade eller bord, så barnet får sit helt personlige kontorhjørne på børneværelset - En løsning alle bliver glade for. 

Alle vores højsenge er selvfølgelig også testet og godkendt og du kan derfor også trygt gå på udkig på vores side. Du kan finde vores højsenge lige her. 

Vi anbefaler ikke højsengen til børn under 6 år.