Giv dit barn en god skolestart med børnemøbler, der inspirerer og beriger læring

 

Hvordan skaber man den perfekte skolestart? Det kræver for det første god søvn for optimal indlægning, men andre opgraderinger på børneværelset kan også være med til, at skabe overblik og ro i dit barns liv.


Opgrader barnets arbejdsområde 


Et inspirerende arbejdsområde er essentielt for en vellykket skolestart. Et justerbart børneskrivebord er en praktisk løsning, der kan bruges hele skoletiden. Med farver kan dit barn selv få indflydelse på indretning i børneværelset, hvilket både er godt for barnets kreative udvikling og arbejdsglæde.

 

God søvn for optimal indlæring

 

En god nattesøvn er afgørende for børns udvikling og indlæring. En god madras af højeste kvalitet hjælper dit barn til en bedre søvn, og på den måde vil du også opleve et barn med mere energi og et bedre udgangspunkt for indlæring.

 

Mange børn har problemer med, at de vågner mange gange om natten – tit skyldes det en madras der ikke er tilpasset børnekroppen ergonomisk. Skal dit barn have bedre søvn vil en madras med temperaturregulerende visco skum sikkert være en god investering. Den temperatur­regulerende visco skum følger naturligt kroppens kurver, og dermed støttes kroppen altid, lige der hvor behovet er – uanset hvor kroppen placeres på madrassen, og hvilken kropsvægt, der belaster madrassen.

 

Opbevaring der skaber ro og orden 
 

Vigtigheden af organisering i et børneværelse stor, og opbevaringsløsninger skal ikke kun være praktiske, men også sjove. Vælg mellem farverige skuffer i forskellige højder alt efter hvor meget plads du har behov for. Man kan også skabe ekstra liv med farverige blomsterkasser, der kan hænge på sengen og fine små rullekommoder. På den måde kan du hjælpe dit barn med at lære værdien af at holde styr på sine ting, samtidig med at det er en leg.

 

 

 

Kreativ leg og afslapning 
 

Skolestart handler ikke kun om bøger og lektier. Det er også vigtigt at give børnene mulighed for at udfolde deres kreative sider og slappe af efter en lang dag. Skab en hule under senge med et interaktiv legeforhæng som også kan fungere som legetøj.

 

Eller måske skal værelset laves om til en legeplads. Du kan evt. tilføje en rutsjebane eller klatrevæg til din halvhøje børneseng, og dit barn vil altid have en ekstra sjov måde at komme op i sengen om aftenen og ud af sengen om morgenen, hvor man ellers tit kan have vanskeligt ved at få børnene til at høre efter.

 

Man kan også vælge en højseng og lave plads derunder med skrivebord, hylder og skabe. Så kan barnet have sit eget kontor under sengen, og skabe sig sin egen lille studieplads.

 

 

Gør skolestart til en fest  
 

Skab en positiv forventning om skolestart ved at skabe et værelse, der er fyldt med glæde og inspiration. Lad dit barn være med til at vælge deres favoritdesigns, farver og temaer, så de føler sig involveret i processen. Dette vil ikke kun gøre dem mere begejstrede for at bruge deres nye møbler, men også give dem en følelse af ejerskab over deres eget rum.