På lager
Kun %1 tilbage

Åben design sengehest

Flot design sengehest i dansk design.

Når du tilføjer en sengehest til din seng, behøver du ikke at bekymre dig om, at dit barn falder ud om natten.

Vi ved, at der kan være monstre eller enhjørninger, der jager dem rundt i børns stille drømme om natten, og derfor er det en god idé at tilføje en sengehest for at sikre, at de vågner i deres seng og ikke på gulvet.

Vores sengeheste passer til alle vores senge. Alt du skal gøre er at vælge din sengstørrelse nedenfor.

Vores standardfarve er Snow white som er ren og klar i udtrykket. Hvis du ønsker andre farver, har vi op til 22 forskellige farver mod et tillæg på 25%.

SKU
10420-config
Fra 899,00 kr.

Størrelser:

3/4 sengehest til 200 cm seng - 25x156 cm

3/4 sengehest til 190 cm seng - 25x146 cm

1/2 sengehest til 200 cm eller 3/4 til til juniorseng i 160 cm - 25x116 cm

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.