På lager
Kun %1 tilbage

Hule til børneseng

Fastmonteret hule i MDF til hygge, sjov og leg

Gør sengen til et eventyrland med vores praktiske og sjove sengehule, der kan monteres på både sengesider og gavle.

Du bestemmer selv, hvor hulen skal monteres på sengen, og hvor mange sider du ønsker at tilføje. På en 200 cm seng kan du eksempelvis montere tre sider for at skabe en fuldendt huleoplevelse.

Skab en hyggelig hule under sengen, hvor børnene kan lege og gemme deres legetøj. Dette gør det nemt at holde børneværelset ryddeligt og organiseret.

Tilpas Din Hule: For at opnå det udseende, du ser på billedet, skal du købe tre styk af denne sengehule, men du kan også vælge at købe to eller bare en side alt efter hvilket udtryk du ønsker. Køb en eller flere sider afhængigt af dine behov og skab den perfekte hule til dine børn.

 

SKU
15040-config
Fra 499,00 kr.

Mål: 77*90 cm

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb. Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.