På lager
Kun %1 tilbage

Borr halvhøj børneseng med klatrevæg

Borr er en mellemhøj design seng, som kommer med en klatrevæg og en 3/4 sengehest - hvor du kan vælge mellem 3 forskellige designs.

Sengen fås i 160 cm og 200 cm.

Sengen fåes i 22 forskellige farver, hvor Snow White er vores standardfarve, som er ren og klar i udtrykket. Ønsker du andre farver, har vi 22 forskellige farver mod et tillæg på 25%.

SÅDAN GØR DU:

Ønsker du at designe din egen seng i andre størrelser eller med tilbehør, så klik på "Design din seng her", så kommer du ind i vores konfigurator, hvor du kan tilpasse din seng efter dine ønsker.

Ønsker du sengen i størrelsen 90*160 cm 90*200 cm og en af vores 22 farver, kan du blot klikke på knappen "Tilføj til kurv", så kan vælge farve og størrelse.

SKU
Borr-config
Fra 6.124,00 kr.

Stige:
51 cm.

Sengekombination 90*160 cm:

Madras mål 90 * 160 cm
Udvendige mål: 121 * 215 * 104 cm (H * L * B)

Sengekombination 90*200 cm:

Madras mål 90 * 200 cm
Udvendige mål: 121 * 255 * 104 cm (H * L * B)

Manis-h er en dansk virksomhed, der fremstiller børnemøbler. Vores mission er at producere holdbare møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Alle vores møbler følger de europæiske krav og standarder, der sikrer dit barns sikkerhed.

Vores senge er bygget i et unikt modulsystem, der giver dig mulighed for at vokse med din seng. Du kan altid bygge sengen op eller ned, som du vil, blot ved at foretage et par køb.

Alle de bærende dele af vores senge er lavet af massivt bøgetræ, hvilket sikrer en stabil og sikker seng, mens sengesiderne er lavet af højkvalitets kraftig MDF, som har en smuk overflade. Alt dette er med til at sikre langvarig holdbarhed på alle vores produkter.
Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skadelige kemikalier.

Alle vores senge er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm. Det betyder, at børn og voksne nemt kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge.

Alle vores produkter følger de europæiske krav og standarder.