På lager
Kun %1 tilbage

Briks uden lamelbund (90 cm)

Smart og funktionel seng uden lamelbund - bredden på denne seng er 90cm (madrasmål).

Denne seng er udgangspunkt for et smart byggesystem, hvor du med denne base kan ud- og ombygge efter behov og ønsker.

Sengen er i høj kvalitet - med bøgeben (i enten natur eller malede i samme farve som sengen) i de bærende dele og massive MDF sengesider.

Ved tilkøb af forhøjermodul og sengekant, samt sengehest kan sengen udbygges til en halvhøj- eller højseng, og der er samtidig mulighed for at udbygge til en køjeseng - en seng for livet. 

Sengen findes i stadardfarven Snow White og for 25 % i tillæg kan du få den i en af vore mange smukke farver.

 
SKU
10000-config
Fra 1.299,00 kr.

Manis-h er et Dansk firma som producerer baby og børnemøbler. Vores mission er at producere slidstærke møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Dette betyder at ALLE vores senge er testet og godkendt hos Dansk teknologisk institut og dækker derfor alle krav indenfor materialer, sikkerhed og afstande.

Vores senge er bygget i et unikt modulopbygget system, som betyder de kan holde gennem hele barndommen, du kan altså bygge sengen op- ned- eller ud som du ønsker, blot ved få tilkøb og dette sikre en stor fleksibilitet.

Alle de bærende dele i vores senge er lavet af massiv bøgetræ, som sikrer en stabil og utrolig sikker seng som holder i mange år, mens vores sengesider er i kraftig MDF i utrolig høj kvalitet, som har en flot overflade. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ingen skade kemikalier.

Belastning: Alle vores senge, er testet og godkendt til 100 kg statisk tryk ved en diameter på 30 cm, hvilket svarer til, at du står på ét ben direkte på lamelbunden, og derfor kan sengene også tage et væsentlig større tryk, når du fordeler vægten. Det betyder, at barn og voksen sagtens kan nyde en hyggelig godnathistorie sammen i vores senge. 

Prisen er uden ekstra tilbehør.

Vores standard hvide farve er snow white, som er ren og klar i udtrykket.

 – Husk at du kan vælge mellem 21 farver, samt bestille sengen i specialmål for et tillæg på 25 %

Junior 90x160 cm:

• Madrasmål: 90x160 cm

• Udvendige mål: 38x170x100 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF and beech

Standard 90x190/200 cm:

• Madrasmål: 90x190/200 cm

• Udvendige mål: 38x200/210x100 cm (H * L * B)

• Materiale: MDF and beech.