Holdbare børnemøbler

Holdbare børnemøbler – der følger dit barn gennem alle stadier i livet

Verden skal være grønnere og mere bæredygtig, og hos Manis-h har vi i hele firmaets levetid arbejdet med dette, da vi har udviklet et helt unikt byggesystem, hvor sengene med få ekstra dele kan ombygges og udbygges, så de passer til alle stadier i dit barns liv.

Én seng til hele livet

Børn vokser gennem deres opvækst, og har forskellige behov gennem livet, men med en Manis-h-seng kan de bruge den samme seng fra de er helt små til de er – ja faktisk helt til de er voksne. Manis-h’ unikke byggesystem gør, at du med kun få ekstra dele kan udbygge eller ombygge dit barns seng op til højseng, køjeseng, udtræksseng, gøre den længere, eller måske få en rutsjebane tilkoblet, og når dit barn bliver teenager kan sengen laves tilbage til en enkeltseng igen.

Derfor behøver dit barn kun én seng gennem hele opvæksten. Men faktisk har vi også voksne kunder, som kan lide vores senge. Mange bruger også Manis-h senge i gæsteværelset, når børnene flytter hjemmefra, da det er en solid seng i god kvalitet og dansk design, som holder hele livet.

 

Gennemtænkt og testet genbrug

Tanken bag vores unikke byggesystem er, at man altid kan genbruge og ombygge sine produkter, og dermed ikke skal købe nyt hver gang.

Du kan nemt udskifte dele efter behov, og når du fx ikke længere skal bruge rutchebane eller andre dele, kan de videresælges, og du kan med fordel også selv købe vores ekstra dele brugt. På den måde er vores senge altid i kredsløb, og man kan have glæde af dem i mange år.

 

Til at emballagere vores varer bruger vi genbrugspap, og vores møbler er malet og designet i Danmark på vores danske fabrik mellem Horsens og Juelsminde. Malingen er en mild vandbaseret maling uden stærke og farlige kemikalier. Det er nemlig vigtigt for os, at vores produkter ikke gør skade på hverken miljøet eller børnene.

 

Alle møbler er sikkerhedstestet inden for EU-normer for børn, og har ingen farlige åbninger. Møblerne har den optimale afstand for den bedste sikkerhed og afrundende hjørner, så børnene ikke kommer til skade.